Всеки, независимо дали е мъж или жена, се стреми да има абсолютно гладка кожа, което е символ на чистота и красота. Много и разнообразни са начините за обезкосмяване. Напоследък се наблюдава ориентиране към по-бързите, по-новите и по-ефективни методи, защото са обещаващи и имат по-дълготраен ефект.

Пластичните хирурзи трябва да могат да казват „не” за някои естетически операции, тъй като има една категория хора, чиито изисквания са толкова странни, че дори са комични. В този случай не говорим за потребност, а по-скоро за прищявка, каза в ефира на Дарик един от най-добрите лицево-челюстни хирурзи в България д-р Радослав Славчев.

ЗАЛИЧАВАНЕТО ИМ Е ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН ВЪЗМОЖНО С МИКРОДЕРМАБРАЗИО. С НЯКОИ ХИМИЧЕСКИ ПИЛИНГИ И ЛАЗЕРИ - ДОНЯКЪДЕ, НО ВНИМАВАЙТЕ - ХИМИЧЕСКИТЕ ПИЛИНГИ И ЛАЗЕРИТЕ, В ЗАВИСИМОСТ ОТ СИЛАТА, МОГАТ ДА ПРЕДИЗВИКАТ ПОТЪМНЯВАНЕ ИЛИ ОБЕЗЦВЕТЯВАНЕ НА КОЖАТА!

Естетическите интервенции, които се търсят най-често от пластичните хирурзи у нас, са за увеличаване на бюста. Това разказа пред Дарик един от най-добрите пластични хирурзи у нас доц. Роман Романски, ръководител на Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия в столичната Александровска болница. Пред Дарик радио медикът изтъкна, че, когато говорим за пластична хирургия, частта от тялото с най-големи изисквания се явява носът.

Pages